Facebook YouTube RSS

Гастрономічна екскурсія «Смачний Тернопіль»

  • Гастрономічна екскурсія «Смачний Тернопіль»

200 грн/чол/без дегустації

2 год.: 12, 19, 26 липня

Тернопіль (гастрономічна екскурсія – історичні персонажі – алко дегустація – дегустація автентичних українських страв)

План путешествия

Вартість екскурсії, грн/чол.

Кількість чоловік

Варіант № 1

Гастротур, 3 год. (екскурсія + актори + алко дегустація + пампухи, пироги)

Варіант № 2

Гастротур, 2 год. (екскурсія + пампухи, пироги)

Варіант № 3

Гастротур, 2 год. (гастрономічна екскурсія)

7 – 9 670 350 200
10 – 14 550 280 165
15 – 20 430 235 140
Продовження дегустації в старовинному підвалі на 1 год. – 180 грн/чол./8 наливок за давніми рецептами
У вартість туру включено:
Професійна тематична екскурсія (варіант № 1 – 3)
Історичні персонажі під час екскурсії (варіант № 1)
Алко дегустація від бучацького коньячного заводу (варіант № 1)
Дегустація автентичних українських страв: смажені пампухи, вареники за стрими рецептами (варіант № 1 – 2)
  • Продовження дегустації в старовинному підвалі на 1 год. – 180 грн/чол./8 наливок за давніми рецептами.

У вартість туру включено:

  • Професійна тематична екскурсія (варіант № 1 – 3).
  • Історичні персонажі під час екскурсії (варіант № 1).
  • Алко дегустація від бучацького коньячного заводу (варіант № 1).
  • Дегустація автентичних українських страв: смажені пампухи, вареники за старими рецептами (варіант № 1 – 2).

Що край, то свій звичай. Кожне село і місто відрізняється нетільтки історією та архітектруою, а й створеною віками кухнею. 

Файне місто також має свою унікальну гастрономічну історію. 

Людина їсть щоб жити і живе щоб їсти. Поїсти смачно тернополяни любили і люблять та Вас запрошують. 

Тернопільська кухня це страви міщан: поляків, євреїв та трьох українських етносів, а ще мандрівників, купців, будівничих. Час зміксував ці вподобання, щось залишив, а щось загубив…

Перша споруда нового поселення
  • Прийоми та бали в старому замку.
Меню першої корчми міста
  • Броварі та солодовні.
  • Їжа панська та селянська у ХVII та XIX століттях.
  • Волинський афродезіак, що зник з нашого меню.
  • «Цікаві» відвідувачі шинків на передмістях.
  • Чим в Тарнополі пригощали Константинопольського Патріарха.
  • Флячки від пані Блінці.
  • Українські ресторани Руської вулиці.
  • «Тарнопольська пропинація».
Кава і до кави
  • «Покої сніданкові».
  • Смаколики Тернопільської «сметанки».
  • В пошуках Тернопільської «підводної лодки».
  • Тернопіль наливає та припрошує, «два кроки вперед один назад».
  • Дієта та дієтичний ресторан сто років тому.
  • Конкуренція готельних ресторацій.
Два кроки вперед один назад
  • Спільний знаменник української, єврейської та польської кухні в Тернополі.
  • Свята літні та зимові – «наступ» на шлунок.
  • Ярмарки та вулична їжа.
Етно ресторани Тернополя
  • Старий Млин – страви за давніми українськими рецептами.
  • Ковчег – дегустація пива з власної пивоварні, закуски до пива.

Більше про тур можна дізнатись в «Смачних» статтях:

 

  • Копіювання тексту заборонено та каратиметься Законом України «Про авторське право і суміжні права».
Ваш email
Ваше имя
Отзыв
Вверх