План мандрівки
Вартість екскурсії, грн/чол.
Кількість чоловік |
Варіант № 1
Гастротур, 3 год. (екскурсія + актори + алко дегустація + пампухи, пироги)
|
Варіант № 2
Гастротур, 2 год. (екскурсія + пампухи, пироги)
|
Варіант № 3
Гастротур, 2 год. (гастрономічна екскурсія)
|
7 – 9 |
670 |
350 |
200 |
10 – 14 |
550 |
280 |
165 |
15 – 20 |
430 |
235 |
140 |
Продовження дегустації в старовинному підвалі на 1 год. – 210 грн/чол./8 наливок за давніми рецептами
У вартість туру включено:
Професійна тематична екскурсія (варіант № 1 – 3)
Історичні персонажі під час екскурсії (варіант № 1)
Алко дегустація від бучацького коньячного заводу (варіант № 1)
Дегустація автентичних українських страв: смажені пампухи, вареники за стрими рецептами (варіант № 1 – 2)
Продовження дегустації в старовинному підвалі на 1 год. – 180 грн/чол./8 наливок за давніми рецептами.
- Професійна тематична екскурсія (варіант № 1 – 3)
- Історичні персонажі під час екскурсії (варіант № 1)
- Алко дегустація від бучацького коньячного заводу (варіант № 1)
- Дегустація автентичних українських страв: смажені пампухи, вареники за стрими рецептами (варіант № 1 – 2)
- Продовження дегустації в старовинному підвалі на 1 год. – 180 грн/чол./8 наливок за давніми рецептами.
У вартість туру включено:
- Професійна тематична екскурсія (варіант № 1 – 3).
- Історичні персонажі під час екскурсії (варіант № 1).
- Алко дегустація від бучацького коньячного заводу (варіант № 1).
- Дегустація автентичних українських страв: смажені пампухи, вареники за старими рецептами (варіант № 1 – 2).
Що край, то свій звичай. Кожне село і місто відрізняється нетільтки історією та архітектруою, а й створеною віками кухнею.
Файне місто також має свою унікальну гастрономічну історію.
Людина їсть щоб жити і живе щоб їсти. Поїсти смачно тернополяни любили і люблять та Вас запрошують.
Тернопільська кухня це страви міщан: поляків, євреїв та трьох українських етносів, а ще мандрівників, купців, будівничих. Час зміксував ці вподобання, щось залишив, а щось загубив…
Перша споруда нового поселення |
- Прийоми та бали в старому замку.
|
Меню першої корчми міста |
- Броварі та солодовні.
- Їжа панська та селянська у ХVII та XIX століттях.
- Волинський афродезіак, що зник з нашого меню.
- «Цікаві» відвідувачі шинків на передмістях.
- Чим в Тарнополі пригощали Константинопольського Патріарха.
- Флячки від пані Блінці.
- Українські ресторани Руської вулиці.
- «Тарнопольська пропинація».
|
Кава і до кави |
- «Покої сніданкові».
- Смаколики Тернопільської «сметанки».
- В пошуках Тернопільської «підводної лодки».
- Тернопіль наливає та припрошує, «два кроки вперед один назад».
- Дієта та дієтичний ресторан сто років тому.
- Конкуренція готельних ресторацій.
|
Два кроки вперед один назад |
- Спільний знаменник української, єврейської та польської кухні в Тернополі.
- Свята літні та зимові – «наступ» на шлунок.
- Ярмарки та вулична їжа.
|
Етно ресторани Тернополя |
- Старий Млин – страви за давніми українськими рецептами.
- Ковчег – дегустація пива з власної пивоварні, закуски до пива.
|
Більше про тур можна дізнатись в «Смачних» статтях:
- Копіювання тексту заборонено та каратиметься Законом України «Про авторське право і суміжні права».