Facebook YouTube RSS

Тарнополь Гастрономічний екскурсія на 3 год.

  • Тарнополь Гастрономічний

490 грн/чол.

Тернопіль (театралізована гастрономічна екскурсія – алко дегустація – дегустація автентичних тернопільських, волинських страв)

План мандрівки

Вартість екскурсії, грн/чол.

Кількість чоловік

Гастротур, 3 год. (екскурсія + актори + алко дегустація + автентичне частування)

15 620
25 490
35 445
45 430

У вартість туру включено:

Професійна тематична екскурсія (варіант № 1 – 3)
Історичні персонажі під час екскурсії (варіант № 1)
Алко дегустація від бучацького коньячного заводу (варіант № 1)
Дегустація автенти
  • Професійна тематична екскурсія
  • Історичні персонажі під час екскурсії
  • Дегустація крафтових наливок на ягодах
  • Дегустація автентичних українських страв за давніми рецептами

Що край, то свій звичай. Кожне село і місто відрізняється нетільтки історією та архітектруою, а й створеною віками кухнею. 

Файне місто також має свою унікальну гастрономічну історію. 

Людина їсть щоб жити і живе щоб їсти. Поїсти смачно тернополяни любили і люблять та Вас запрошують. 

Тернопільська кухня це страви міщан: поляків, євреїв та трьох українських етносів, а ще мандрівників, купців, будівничих. Час зміксував ці вподобання, щось залишив, а щось загубив…

Перша споруда нового поселення
  • Прийоми та бали в старому замку.
Меню першої корчми міста
  • Броварі та солодовні.
  • Їжа панська та селянська у ХVII та XIX століттях.
  • Волинський афродезіак, що зник з нашого меню.
  • «Цікаві» відвідувачі шинків на передмістях.
  • Чим в Тарнополі пригощали Константинопольського Патріарха.
  • Флячки від пані Блінці.
  • Українські ресторани Руської вулиці.
  • «Тарнопольська пропинація».
Частування біля замку
  • Крафтова настоянка на ягодах.
  • Пиріжки із запаренем горохом (пшоном) та мачанкою.
Кава і до кави
  • «Покої сніданкові».
  • Смаколики Тернопільської «сметанки».
  • В пошуках Тернопільської «підводної лодки».
  • Тернопіль наливає та припрошує, «два кроки вперед один назад».
  • Дієта та дієтичний ресторан сто років тому.
  • Конкуренція готельних ресторацій.
Частування на вулиці єврейській
  • Крафтова наливка на ягодах.
  • Автентична страва.
Два кроки вперед один назад
  • Спільний знаменник української, єврейської та польської кухні в Тернополі.
  • Свята літні та зимові – «наступ» на шлунок.
  • Ярмарки та вулична їжа.
Частування на театральній площі
  • Крафтова наливка на ягодах.
  • Пампух із варенням з ружі
Етно ресторани Тернополя
  • Старий Млин – страви за давніми українськими рецептами.
  • Ковчег – дегустація пива з власної пивоварні, закуски до пива.

Більше про тур можна дізнатись в «Смачних» статтях:


  • Копіювання тексту заборонено та каратиметься Законом України «Про авторське право і суміжні права».
Ваш email
Ваше ім'я
Відгук
Вверх