Запрошуємо на Дністер Різдвяну команду

Доброго здоров’я, любі «Різдвяні туристи».Сьогодні зателефонував Лисенко Сергій, котрий разом із своєю дружиною Тетяною та сином В’ячеславом святкували Різдво 2012 у Карпатах.
Цікаво, чи пам’ятаєте ви цю сім’ю?
Сергій повідомив радісну звістку – у них збільшилася сім’я, синочку вже 6 міс. Пампулька важить 9,5 кг., росте виключно на грудному молоці.
І це ще не все!
«Різдвяна сім’я 2012» Дашевських Людмили та Дмитра також збагатили Україну сином Сашком. Додам розповідь Люди: «Сашуні було у середу 17-го 2 міс. Наш карапузик вже наїв до 6,100 кг і виріс до 60 см. Круглолиций колобочок весь у маму)) – оченята круглі, часто здивовані, як у совенятка)), а жив би і їв би лише на руках (з висоти краще все розглядати)».
Сергій разом з сином бажає поїхати на сплав по Дністру. Тому пишу всім вам, бо ви в турі були як сформована команда і гадаю, що вам буде цікаво зустрітися, ніби на зустрічі випускників, обмінятися враженнями, набутими за рік, поспівати біля вогнища, відпочити від мирських турбот, насолодитися природою, печерами, історією Дністра та прилеглих замків.
Запрошуємо вас ділитися своїми спогадами, досягненнями в блозі.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *